Menataupe beautycare,

Menataupe is een erkend leerbedrijf voor verschillende vakopleidingen binnen de schoonheidsverzorging. Menataupe zegt: hygiëne begint bij jezelf, onze cursisten leren als basiskennis dat alles goed gedesinfecteerd moet zijn en dat er hygiënisch gewerkt moet worden. Bij het overbrengen van kennis, het gebruik in ons instituut en voor onze klanten met hun salon hebben wij Barbicide als partner in desinfectie gekozen. Het is praktisch, snel en efficiënt breedspectrum desinfectant die perfect bij MBC past.

Gwendolyn Randolp-Landvreugd.

Proles Nails

Proles Nails geeft opleidingen tot nagelstyliste. In onze opleidingen wordt er veel aandacht besteed aan hygiënisch werken en goed desinfecteren van alle materialen. Wij zijn erg tevreden over de producten van Barbicide. Het werkt erg snel en alle instrumenten blijven mooi na gebruik.

Loes van Gemert, Proles Nails

Voetcentrum Welling

Als pedicure ben ik zeer tevreden over Barbicide omdat Barbicide niet alleen goed desinfecteert maar ook omdat er op deze wijze in mijn ultrasoonapparaat geen witte aanslag meer komt. Dat scheelt weer in het schoonmaakwerk!

Catrien Welling, Voetcentrum Welling

Gaat u zo werken of wordt het Barbicide?

  • Doodt bacteriën en werkt als fungicide tegen gisten (schimmels)
  • Effectieve hygiëne en veiligheid voor uw cliënten
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Desinfecteert scharen, messen, fraisen, instrumenten, kammen en oppervlakten.
Bekijk assortiment

Sinds 1947 dé wereldmarktleider op het gebied van desinfectie